Журналист излезе с опит за  сензационна версия за убийството на Красимир

...
Журналист излезе с опит за  сензационна версия за убийството на Красимир
Коментари Харесай

Журналист със скандална версия за разстрела в ЮАР

Журналист излезе с опит за  сензационна версия за убийството на Красимир Каменов - Къро в Юар.

Ето коментарът на  Стоян Тончев във Facebook:
-->
" Става ужасно!Красимир Каменов - Къро е убит в дома си в ЮАР, дружно със брачната половинка му, охранител и икономката. Това се случва, откакто в диалог с журналистката Веселина Томова той показва подготвеност да помогне на основния прокурор Иван Гешев в борбата му с " политическия отпадък ".

Убийството идва и тъкмо в миг, когато във Висш съдебен съвет тече процедура за остраняването на основния прокурор по политическа поръчка, а Васил Божков е декларирал подготвеност да даде показания за подкупите, които е предоставял, откакто е бил рекетиран от партиен водач и за което някогашният финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов е в санкционния лист на Съединени американски щати за корупция " Магнитски ".

България се връща в 90-те. Взрив до колата на основния прокурор. Убийства на знакови фигури. Има информация, че се приготвя съществено заплашване против водачите на Политическа партия и Демократична България, с цел да одобряват в кабинета министри на ГЕРБ.При тези обстоятелства и условия наподобява, че не би трябвало да се позволява да има постоянно държавно управление и службите да бъдат овладяни от мафията. А да се продължи със служебното държавно управление на президента Радев. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР